Kirja ilmestyy

Urakka ohi. Kirjantekijät rentoutuvat Tapiolan leikkipuistossa. Kuva: Anne Nisula

Pari viikkoa sitten Sukuseikkailu pullahti painosta etuaikaan, varoittamatta. Niinhän ne lapsetkin joskus syntyvät. Ismo toi ruskean pahvilaatikon ovelle ja sieltä kirja sitten kuoriutui. Se oli niin kaunis!

Ihan arkisesti katseltiin perheen kanssa kirjaa keittiön pöydällä, syötiin ja puhuttiin päivän tapahtumista. Karoliina Kestin ruumis oli löytynyt, sen muistan. Ei mikään kiva uutinen. Sitten kaikki pöydästä omiin toimiinsa.

Kun edellisen kirjan ilmestymisestä on neljä vuotta, ei ole rutiinia julkistamisen yllätyksellisiin kuvioihin, tai voiko sellaista rutiinia nyt oikeastaan ollakaan. Odottamaton puhelinsoitto Hakaniemen metroasemalla ja kutsu aamutelkkariin kertomaan kirjasta. Siis IIIK!

Julkistamistilaisuutta varten pitää vähän laittautua ja käydä värjäämässä kulmat kuntoon. Ärhäkkä allerginen reaktio, punoittavat kulmat, turvonneet silmät. Siis KÄÄK! Onneksi on lääkärit, tropit ja makeup.

Mutta tv-studion sohva on mukava ja toimittaja ystävällinen. Julkistamistilaisuudessa Lastentarhamuseossa on lämmin ja kodikas tunnelma, ihanat kirjahanketta tukeneet ihmiset paikalla. Siis KIITOS!

Kyllä kirjalapsi nyt sai onnellisen lähdön matkalleen maailman turuille.

Ylen aamu-tv
Lastentarhamuseo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s